22.10.2015

Väsynyt hipaisu viimepäivien meininkeihin.

Ompas kyllä viikko taas hujahtanut todella nopeasti! Enää pari viikkoa harjoittelua jäljellä ja oikeastaan vähän jo odotan sitä että harjoittelu loppuu, voin vaan fiilistellä loppuajan täällä ja sitten pääsee takaisin kotosuomeen. On tullut jo jotenkin ikävä ihmisiä ja juttuja. Kiva päästä takaisin suunnittelemaan ja miettiään tulevaa. Paljon on ideoita ja mietteitä tullut. :)
Eräs kuulas aamu
Viikko on tosiaan vyörynyt eteenpäin tosi nopeaa. Viime ja tällä viikolla oli pari aamua todella kylmä. Saatiin toisen harjoittelijan kanssa lupa laittaa toimiston lämpöpatteri tulille. Ittellä helpotti jo melkein heti, mutta toinen harjoittelija viihtyi melko pitkään takki päällä patterin läheisyydessä ja sijoitettiinkin se sitten ihan hänen viereen. Kyllä vaan villasukat on pelastanut minut kylmyydeltä niin monena aamuna.
Kylmän aamun pelastaja, mutta ei voita kyllä saunaa!

Muutamina päivinä työpäivät on ollut niin tylsiä, että oon vaan fiilistellyt kaikkia siistejä juttuja mitä toimistolta löytyy. Koska paikka on hyvin kierrätystietoinen, niin moni asia on todellakin mun mieleen. Löytyy ekopesuaineita, puinen tiskiharja, kasoittain kierrätysmateriaaleja askarteluihin ja paljon muuta. Yks lemppari on vanhoista kartoista tehdyt kirjekuoret! Näitä juttuja pitäs olla enemmän tai jotenki helpommin saatavilla. Mietityttäny ja ahdistanukki täällä välillä nää kaikki maailma-asiat. Yks yö näin painajaistakin että mökin ympäriltä oli kaadettu kaikki puut ja itte mökkiki oli ajettu maan tasalle, koska puut haluttiin käyttää tehotuotantojuttuihin tai jotain. Tunsin siinä unessa tosi riipivää surua ja mua ahdisti kaikki kulutusjutut ja luonnon tuhoaminen. Kun heräsin nii tajusin, että mulla oli kamalan kuuma ja koti-ikäväkin, joten siksi unikin varmaan oli vääntäytynyt niin ahdsituneeksi.
Kirjekuori   

Harjoittelupäivien jälkeen on ollut kyllä niin väsähtänyt meininki ja liikaa tietokonehommia omiin tuleviin projekteihin liittyen, että ei ole oikein ehtinyt kirjoitella tai pohtia näitä oppimisjuttuja tähän blogiin. Nytkin painaa jo väsy niin lujaa, että täytynee jättää myöhemmälle syvemmät pohdinnat. Ehkä viikonloppuna on taas aikaa.
Malahiden linna
Luontojuttuja olen kaipaillut täällä keskustan lähettyvillä oleillessa. Viime viikonloppuna kävinkin Malahiden linnassa ihmettelemässä ja fiilistelemässä. Oli ihana päästä vähän pois keskustan saasteista. Sunnuntaina seikkailin Dublinin keskustassa uuden kaverin kanssa, joka tosin muutti nyt alkuviikosta toiseen kaupunkiin täällä Irlannissa. Ehkä kohtaamme vielä joku päivä!
Hmm, maailma on kysymyksiä täynnä :)
Juu ja olen kyllä pohdintoja täynnä, mutta nyt on jotenkin niin väsähtänyt fiilis, että täytyy jättää huomiselle ja loppuviikonlopulle tarkemmat kiejoittelut. Tuntuu että muutama päivä töissä on ollut aika tietokoneella istumis painotteisia, joten blogin kirjoitus tuntuu tuskaiselta juuri nyt ku nukkumaankin tekisi mieli.

Kirjoitan lisää viikonloppuna ja vaikka maanantaina! Täällä on jokin "bank holiday" -lomapäivä maanantaina, mikä tarkoittaa ainakin minun kohdalla sitä, että töihin ei tarvitse mennä. :) Hurraa, se tarkoittaa aikaa omien juttujen tekemiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti